REFERANSER

HjemManchester City > Referanser

Det er bare en ting å si om opplevelsen av å bruke dere og det er FANTASTISK BRA!!!!!! Alt har vært 100%…. kundeservice når jeg har kontaktet dere,hotellet og fixing av kampbilletter!!!! Så takker dere så mye for hjelpen og kommer GARANTERT til å bruke dere igjen pluss anbefale dere til andre. Så igjen TUSEN TAKK for hjelpen så høres vi nåkk igjen 😊

Oddvar Olsen, i Manchester, Oktober 2017 

Vi er nett kome heim frå fotballtur til Manchester.

Vil med dette takke for eit kjempegodt opplegg for fotballturen. Har reist i mange år, men aldri hatt slik oppfølging frå bestilling til gjennomført reise. Veldig bra!!!

Hotellopphald og kampdag-opplegg var bedre enn forventa, så takk til Bergen Sportsreiser for eit veldig proff opplegg. Når så barnebarnet ( fan av Man.U) og vi såg ein god 1. omgang og 2-0 ledelse var turen redda. Vi vil anbefala Bergen Sportsreiser A/S til bekjente som vil ta ein fotballtur.

Reidun, Knut og Simen, i Manchester, Mars 2018

Vi hadde en helt topp tur. Helt greit hotell og fantastiske billetter på stadion.
Takk for en flott opplevelse, kommer helt klart til å anbefale dere til andre.

Frank, i Manchester, September 2017

Turen svarte så absolutt til forventningene og litt til. God informasjon på forhånd gjorde at vi hadde full kontroll hele tiden, Hotellet passet oss helt ypperlig, fin beliggenhet, greie rom og god service.

Plassene på stadion var imidlertid verdt turen alene. Både det at vi hadde mulighet å trekke inn i Manchester Suite før kamp, i pausen og det at vi kunne bli igjen litt etter kampslutt var veldig bra. Plassene var helt supre, både for store og små. Tror ikke det kunne vært så mye bedre.

Kort oppsummert: terningkast 6.

Kenneth Heggøy, i Manchester, Februar 2017 

Turen innfridde og vi er veldig fornøyd me organisering fra deres side, greit at dere sende billettene til meg så vi slapp å stresse med det på kamp dagen.

Jostein Hammersland, i Manchester, November 2016

Takk for turen! Igjen, flott opplegg 🙂 Vi er meget godt fornøyd!
Alt i alt en fantastisk tur!

Per Christian Tronesvold, i Manchester & Liverpool, April 2017

Takk for dere arrangerte fotballturen vår til Manchester 🙂 🙂
God og ryddig service, nyttig informasjon ble gitt i forbindelse med reisested, bra hotell og gode billetter til kampdag 🙂

Rita C. Thu, i Manchester, April 2017

Bra hotell bra kamp bra opplegg😀
Gjorde ei tabbe, fløy til Stansted med Ryanair. Så taxi til Manchester i tidenes kø:)

Anders, i Manchester, September 2017

Vi er kjempefornøyde og det er vi hver gang vi reiser med dere. Kan jo fortelle at jeg har en del ganger reist med andre aktører, men de siste fem.-seks turene har vært via dere. Veldig fornøyd med hotellet, billettene på Old Trafford og også all den fine informasjonen dere sender ut i forkant.

Leif Roger, i Manchester, September 2017

Vi var utrolig fornøyde med deres organisering, og turen stod til alle forventninger, selv om det bare ble ett poeng. Tusen takk!

Erik Marcussen, i Manchester, i April 2017

Vi er veldig godt fornøyd med reisen. Både opphold på hotell og VIP-billetter på Old Trafford var meget bra og jeg har vel egentlig ikke så mye å kommentere.

VIP boksen var over forventing med kjempe god mat og mye å drikke, og billettene på tribunen var ypperlig plassert.

Ellers vil jeg takke for god oppfølging fra deres side, og jeg ser frem til å bruke dere som leverandør av sportsreiser i fremtiden.

Fortsett med det gode arbeidet og den gode oppfølgingen!

Odd-Andre Overøie, i Manchester, Februar 2017

Vi hadde en kjempeflott tur. Meget bra opplegg.

Blir sikkert å bruke dere ved neste tur. Dette gav mersmak.

Stig Aksel, i Manchester, Oktober 2017

Vi hadde en fantastisk tur 😊 Har ingenting og utsette på noe 😊
Vi hadde supre plasser, ikke langt fra selveste Alex Ferguson, han satt noen rader nedenfor oss 🙂

Under omvisningen så traff vi en av bestyrerene der som vi snakket litt med, vi fortalte at det var vår første gang i Manchester og vår første kamp etc.

Dette resulterte til at sønnen min fikk navnet sitt på tavlen på stadion før kampen med teksten “X X first time in Manchester” så det var veldig uventet og stas 🙂

Leon, i Manchester, Februar 2018

Vi hadde en fantastisk tur til Manchester. Alt var perfekt lagt opp både hotell og billetter var strålende.

Takk for super service hos dere, nå blir det tur hvert år og kommer selvfølgelig til og bruke dere, jeg sprer ordet videre om dere.

Glenn Skåring, i Manchester, Februar 2017

(..utdrag) Jeg sender mine varmeste anbefalinger til alle som vil bestille med Bergen Sportsreiser, dere leverte så til de grader for oss i hvert fall!

Trude, i Manchester, Mars 2018

Vi var veldig fornøyde med turen i sin helhet. Plassene på stadioen var prima og vi hadde en flott opplevelse. Har ikke noe som vi var misfornøyde med. Dette er vår andre tur med dere, og jeg kommer til å fortsette å bruke dere som reisearrangør.

Er behagelig med et firma man kan stole på. Tusen takk for turen!

Daniel Sypriansen, i Manchester, Januar 2017

Va en fantastisk tur til Manchester..  Alt gikk som smurt bortsett fra resultat å spill mot Sevilla 😊 Takk før proff arangement fra deres side.

Trygve & Emil, i Manchester, Mars 2018

Plassene på old trafford og hotellet var helt topp. Synes dere har en veldig god kundeservice. Er ikke noe jeg kommer på som kunne hvert bedre?. Dere er det beste reiseselskapet jeg har brukt til England(har prøvd e del).
Kommer til og bruke dere neste gang jeg skal bestille gjennom et byrå til England igjen.

Andreas Espelid, i Manchester, Mai 2017

Vi hadde en bra tur på alle måter. Er veldig fornøyd med hvordan dere har fulgt oss opp fra start til mål, og også nå i forlengelsen av reisen. Er også fornøyd med hotell, kampbilletter og også VIP-arrangement i forkant. Vi bruker dere mer enn gjerne igjen som reiseoperatør!!

Dag Husebøe, i Manchester, Januar 2017

Turen var absolutt vellykket. Litt lang biltur til hotellet i Machester. Turens skuffelse for meg var at selv om MU vant, spilte de dårlig. Men arrangementet fra deres side var topp fra start til mål. Takk for turen.

Olav, i London & Manchester, Mars 2018

Hei 🙂 Turen var kanon bra, sjøl om resultatet var skuffanes. Vi var meget fornøgd med alt, så er ikke noe å si på det! Rekner med det blir flere turer framover 🙂

Adrian Breidvik, i Manchester, Oktober 2016

Tusen takk for en fantastisk tur og flott oppvartning med både informasjon og service!

Håkon, i Manchester, Mars 2018

Vi takker for en fantastisk tur til Manchester. Hadde med min svigerfar, som fylte 72 år, og var på sin aller første tur over for å se god fotball. Han er også  Manchester United fan, og da var det jo ekstra stas for ham å komme på Old Trafford.

Alt gikk på skinner og vi er veldig fornøyd.
Storfornøyd og takker for en finfin opplevelse.

Jørund Dahl, i Manchester, Februar 2017

Tusen takk for turen! Vi hadde en kjempefin opplevelse, og det var jo topp at MU gikk av med seieren! 😀 Plassene på tribunen kunne ikke ha vært bedre, så lista er dermed lagt høyt for en senere kamp 😉 Hotellet helt ypperlig, sentralt og greit, og takk til dere for info/forslag til severdigheter, spisesteder, puber osv. Vi prøvde flere og det var helt i samsvar med deres anbefalinger. Totalopplevelsen var helt super, og vi kommer helt sikkert til å ta turen på ny, for dette frista til gjentakelse!! Og vi vet hvem vi skal anbefale til lignende turer 😀 Tusen takk for oss!! Vi høres igjen! 😀

Astrid, i Manchester, April 2018

Jeg vil takke for en profesjonell oppfølging med god informasjon i forkant av reisen. Det var ikke behov for noe mer, og ingenting var uklart, eller vi var i tvil om hva som skulle skje hele veien. Hotellet var meget bra, med god beliggenhet, god frokost og hyggelig betjening. Billettene lå klar da vi kom bort og således har vi ikke hatt høy puls grunnet noe som har vært uklart hele turen. Opplevelsen på stadion med gode plasser og stor stemning, er jo bare unik, og må oppleves! Ternigkast 6 for hele opplegget 🙂

Lars Jakob Ulveraker, i Manchester, Oktober 2015

Vi er veldig fornøyd med turen! Plassene var helt topp og kampen var veldig bra. Alt fungerte bra, så vi er veldig fornøyd med Bergen Sportsreiser som arrangør!

Per Anders, i Manchester, Mars 2018

Hotellet og bilettene var kjempebra, flott beliggenhet ved Manchester Picadilly stasjon.Kan trygt anbefale dette til andre.

Kjell B. Nautnes, i Manchester & Liverpool, November 2015

Denne turen var konfirmasjonsgave til sønnen til madammen. Han er en meget ivrig Man U supporter. Da vi begynte å tenke på denne turen ble vi tipset av en som har brukt dere flere ganger. Vi er meget godt fornøyd med opplevelsen. Lett å bestille gjennom hjemmesiden deres, flott oppfølging og meget god informasjon. Hotellet var bra, jeg har for øvrig brukt det tidligere.

Kampen på Old Trafford ble en opplevelse, spesielt for 15 åringen. Første seier på syv kamper ble det også 🙂 Vi ble enig om å gi dere terningkast 6 for denne pakka. Dere vil helt sikkert høre fra oss neste gang vi skal over.

Edgard B. Larsen, i Manchester, Desember 2015

Alt var helt perfekt utenom kampen/spillet (tap) 🙂  Takker!

Benny Øverli, i Manchester, Januar 2016

Hjertelig takk for en veldig bra tur. Må si vi er strålende fornøyd med turen og organiseringen. Hotellet var veldig bra og billetter og Vip stod til alle forventninger, bare synd ikke kampen var like bra men….Kan anbefale dere videre på det sterkeste og kommer garantert til å bruke dere når det gjelder neste tur 🙂

Øistein Røtne, i Manchester, Januar 2016

Opplegget var helt perfekt fra start til mål! At det hele ble kronet med seier i en fantastisk kamp gjorde tingene perfekt.

Thomas Bognø, i Manchester, Mars  2016

Takk for turen! Vi hadde ei fin helg og er veldig fornøyd med alt. Vi kommer til å bruke dere om vi skal på lignende tur igjen, og anbefaler dere gjerne om noen spør 🙂

Kjetil Søvik, i Manchester, Mars 2016

Vi er veldig fornøyde med hele opplegget og turen?? Ellers super informasjon og rask tilbakemelding på mail , sms osv. Har allerede anbefalt dere videre til noen andre fotballinteresserte venner ??⚽️ Takk for hjelpen !!

Wenny Bernes, i Liverpool og Manchester, April 2016

Vi hadde et meget bra opphold i Manchester og jeg må si at alt var svært godt organisert. Innsjekk på hotellet gikk raskt, fine rom, nærhet til barer/ puber, butikker osv. Opplegget på Old Trafford med uthenting av billetter og sitteplasser var alt helt upåklagelig.

Jeg skulle gjerne ha kommet med noen bemerkninger, men på denne turen var der ingen. Takk for en fin tur og bra opplegg.

Mads A. Pedersen, i Manchester, April 2016

Vi er veldig fornøyd med turen og hadde en flott opplevelse i Manchester. En liten ting (som vi selv kunne opplyst om) er at engelske hoteller med utstrakt bruk av teppegulv ikke er noen god sak for allergikere. Min sønn har allergi og ble veldig «tett» ila helgen, men dette er selvsagt noe vi selv burde sjekket ut.

Ellers tipp topp…..

Oddvar Kristian Konst, i Manchester, Mai 2016

© 2019 BERGENSPORTSREISER.NO

Levert av Mint Media AS