Få en opplevelse for livet med

Bergen Sportsreiser

Velkommen på fotballreise med Bergen Sportsreiser

Vi tilbyr fotballreiser til de største lagene i Fotball-Europa, som inkluderer hotellovernatting og kampbilletter.

I et marked med mange aktører ønsker vi å være den foretrukne leverandøren av fotballreiser. Vi tilbyr fotballreiser for alt fra 1 til 100 reisende, privatreisende, bedrifter og idrettslag.

Vi fokuserer på trygghet for våre kunder. Vårt motto er at “Vi lover ikke mer enn vi kan holde, og vi holder det vi lover, til våre kunder”. Vi ønsker gjerne å arrangere fotballreise for deg – ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Hvorfor velge oss?

Medlem av reisegarantifondet

Vi er medlem i Reisegarantifondet (RGF).

 

Dette betyr at ved kjøp av en pakke gjennom oss er du sikret gjennom pakkereiseloven.

 

Dette vil si at om en bestilt reise / pakke ikke kan gjennomføres grunnet akkord, insolvens eller konkurs hos oss, vil kunden være sikret å få dekket sine utlegg fra RGF.

Trygghet og opplevelse

Ved å kjøpe en pakke / reise fra Bergen Sportsreiser skal du være trygg på at du får det du har bestilt. Vi lever av å gi kundene våre trygghet, og gjør vårt ytterste for å gi kunden den tryggheten som behøves før gjennomføringen av en reise.

 

Benytter du oss, får du trygge og offisielle billetter til valgt kamp! 

 

VI kan ikke love scoring eller tre poeng til favorittlaget, men vi kan love en opplevelse for livet!

God kundeservice

Vi ønsker å være god på kundeservice! Vi jobber etter å yte kunden best mulig service før, under og etter en bestilt reise, og hos oss er kunden det viktigste.

 

Vi mener at kundene som bestiller pakkereiser hos oss fortjener god oppfølging fra oss, og vi forsøker å yte best mulig service til våre kunder.

 

Siste nyheter

© 2021 Bergen Sportsreiser

Levert av Mint Media AS