BRIDGESTREET APARTMENTS

HjemLiverpool > Våre hoteller > The Shankly Hotel

Vårt leilighetshotell i Liverpool er Bridgestreet Apartments at Liverpool One (4*)

Det moderne Bridgestreet Apartments har imponerende utsikt over Liverpool sentrum, og ligger i bydelen Liverpool One, med andre ord midt i smørøyet i Liverpool sentrum.

Alle leilighetene på Bridgestreet at Liverpool ONE har åpen planløsning med stue med skinnsofa og flatskjerm-TV med DVD-spiller, samt vaskemaskin. De lyse soverommene har gulv-til-tak-vinduer.

Kjøkkenet er fullt utstyrt, og har koketopp, stekeovn, mikrobølgeovn, fryser, kjøleskap og oppvaskmaskin. Leilighetene har en spiseplass med bord og stoler. Alle leilighetene har et moderne bad, vaskemaskin og rengjøring hver uke.

Bridgestreet Apartments ligger svært sentralt i Liverpool sentrum, i Liverpool One, med følgende avstander til kjøpesentre, restauranter og utesteder med mer:

  • Kjøpesenteret Liverpool One – like over gaten

  • Barene og utestedene på Mathew Street -­ 400 meter

  • De populære utestedene på Concert Square – 400 meter

  • Barene, museene og restaurantene ved Albert Docks – 800 meter

  • Lime Street togstasjon – 750 meter

  • Anfield Stadion – 4,2 km.

 

Hotelles adresse er 39 Paradise Street, Liverpool L1 3ED

Vi vet at ved å reise på fotballtur så vil et dårlig hotell gjøre totalopplevelsen dårligere. Samtidig vil et flott, rent og trivelig hotell gjøre opplevelsen komplett!

Pr. juni 2017 ligger hotellet ranket som nr. 4 av 102 hoteller (temaovernattinger) på Tripadvisor

Hvem passer dette hoteller for?
Bridgestreet Apartments passer svært godt for vennegjenger eller for to par, da fire stk i en leilighet gir laveste pris pr. person. Disse leilighetene er utmerket for deg/dere som ønsker en sentral beliggenhet i Liverpool, med større plass enn på et vanlig hotell. Om du ikke er avhengig av inkludert frokost på hotellet, men ønsker stor plass i form av eget kjøkken, stue, bad og soverom, samt bor midt i Liverpool sentrum, så er dette å anbefale for deg.

RELATERTE HOTELL:

© 2019 BERGENSPORTSREISER.NO

Levert av Mint Media AS