DAYS INN HOTEL

HjemLiverpool > Våre hoteller > Days Inn Hotel

Et av våre hoteller i Liverpool er Days Inn Hotel Liverpool City Centre (3*)

Days Inn Hotel er et flott 3+ stjerners hotell, beliggende svært sentralt i Liverpool. Hotellet er nyoppusset, og frokostbuffe & WI-Fi er inkludert i pakken.

De romslige rommene på Days Inn Liverpool har moderne innredning, bad med gratis badeprodukter, flatskjerm-TV med satellittkanaler, klimaanlegg og gratis Wi-Fi.

Hotellet har lydtette vinduer, slik at du er sikret en god natts søvn.

Days Inn hotellet har egen restaurant, som serverer tradisjonell britisk mat, og den moderne baren tilbyr drikke og snacks.

Days Inn Hotel ligger svært sentralt i Liverpool sentrum, med følgende avstander til kjøpesentre, restauranter og utesteder med mer:

  • Barene og utestedene på Mathew Street -­ 400 meter

  • Kjøpesenteret Liverpool One – 450 meter

  • Barene, museene og restaurantene ved Albert Docks – 500 meter

  • De populære utestedene på Concert Square – 900 meter

  • Lime Street togstasjon – 1,0 km

  • Anfield Stadion – 4,5 km.

 

Hotelles adresse er James Street, Liverpool L2 7PQ.

Vi vet at ved å reise på fotballtur så vil et dårlig hotell gjøre totalopplevelsen dårligere. Samtidig vil et flott, rent og trivelig hotell gjøre opplevelsen komplett!

Hvem passer dette hotellet for?
Days Inn Hotel passer for deg som ønsker en beliggenhet midt i Liverpool sentrum, med en enkel men samtidig god standard på hotellet. Ønsker du vår laveste pakkepris, men samtidig et rent hotell med en god beliggenhet så anbefaler vi dette hotellet. Ønsker du bedre standard på hotellet (rom og frokost) så anbefaler vi Shankly Hotel.

RELATERTE HOTELL:

© 2019 BERGENSPORTSREISER.NO

Levert av Mint Media AS