REFERANSER LIVERPOOL

HjemLiverpool > Referanser

Takk, vi hadde en fantastisk tur til Liverpool 🙂 Veldig fornøyd med både hotell og kampbilletter. Rent og pent hotell, fine rom, hyggelig betjening, god frokost og kul innredning. Knallbra med lounge og gode seter på stadion. Fornøyde barn og voksne!

Dere var så flinke til å informere i forkant. Gode Liverpool- tips også.

Takk for god hjelp 🙂

Eli, i Liverpool, Februar 2018

Turen innfridde så det holdt! Opplegget dere laget til oss, servicen dere har ytt i hele prosessen fra forespørsel, til bestilling, informasjon underveis og t.o.m assistert med å informere hotellet om sen innsjekk, ja dette har dere levert i verdensklasse!

Jeg har reist veldig mye i jobb siste 10 årene, verden over, og jeg har sjelden eller aldri sittet igjen å vært så fornøyd… Vi hadde en fenomenal tur, mye pga dere i Bergen Sportsreiser.

Vi snakkes igjen veldig snart ?

Audun Røyset, i Liverpool, September 2016

Turen var helt topp og kunne ikke vært annerledes, kanskje med unntak av at skuddet til Henderson hadde gått inn Alt sto til forventningene, og vi var alle godt fornøyde. Dette er syvende gangen vi reiser, og vi har fast program med puben The William Gladestone som utgangspunkt. Har tidligere bodd på HDN, men Indigo var helt topp – deilig med en liten spasertur når kvelden er på hell….Vi kommer tilbake ved neste anledning, men drøyer nok til utpå nyåret;-)

Jørn Jensen, i Liverpool, Desember 2016

Resultatet satte ein demper på helgen, men sjølve organisering med hotell, billetter, plasser på stadion og slikt var heilt upåklagelig!

Bjørn Årdal, i Liverpool, Januar 2017

Vi hadde en veldig fin tur og vi er fornøyd med servicen fra dere. Tusen takk!

Jeanette Vetland, i Liverpool, Mars 2017

Profesjonelt fra avreise til hjemreise.
God informasjonsflyt og ikke minst riktig informasjon.
Anbefales på det varmeste.
Førstevalget når min neste tur skal bestilles!

Eirik R. Andersen, i Liverpool, Mars 2017 

Perfekt tur. Bergen Sportsreiser leverte topp kvalitet i hele prosessen 👍
Bestiller ny tur hos dere til høsten.

Arvid, i Liverpool, April 2018

Takk for turen! Igjen, flott opplegg 🙂 Vi er meget godt fornøyd!
Alt i alt en fantastisk tur!

Per Christian Tronesvold, i Manchester & Liverpool, April 2017

Hei du, fantastisk kamp og tidenes opplevelse 🙂

Turen gikk knirkefritt og vi har absolutt ingenting å klage på. Hotellet var helt ok med veldig bra beliggenhet. Middagen var bra selv om vi måtte skippe desserten for å få med oss spillerbussen og livet på utsiden 🙂 Sitteplassene (dvs vi sto jo absolutt hele kampen :)) var også veldig bra.

Dette var vel tredje gang jeg reiste via dere og som vanlig veldig godt fornøyd med servicen. Så får vi se når terminlistene kommer 15.juni om det blir flere turer, det gjør det nok 🙂

God helg.

Cato, i Liverpool, April 2018

Dere leverte veldig bra.  Vi kommer nok tilbake til dere neste gang vi skal på PL kamp.

Arvid, i Liverpool, Oktober 2017

Vi hadde en topp tur – hele veien.

Bjørn, i Liverpool, Oktober 2017

Veldig fornøyd! Topp tur! Tusen takk for suveren service!

Arild, i Liverpool, Oktober 2017

Vi er kommet trygt hjem.. Plassene mot kop var kjempe. Guttungen og konemor fikk gåsehud når di sang..Var oversiktlig og bra.

Hans, i Liverpool, Oktober 2017

Det var virkelig en flott opplevelse ja!
Sportslig selvfølgelig, pga skikkelig festfotball, men også det praktiske gikk som smurt 😊 Ingenting å utsette på opplegget til Bergen Sportsreiser 😊

Takk for god service til oss som bestilte helt på tampen !
Det ble en fantastisk konfirmasjonsgave til sønnen vår !!

Lars Eirik, i Liverpool, Mai 2018

Har vært i Liverpool og Newcastle på fotballkamp og bestillt hotell og kampbilletter gjennom Bergen Sportsreiser. Kjempefornøyd – kan absolutt anbefales og kommer garantert til å vurdere dere igjen ved neste tur.

Solveig Skulstad, i Liverpool & Newcastle, September 2016 & April 2017

Vi hadde en super tur, og alt var topp. Hotellet, plassene, billetter, var slik som håpet. Vi kommer gjerne tilbake til dere.

Geir Sundal, i Liverpool, Mai 2017

Vi hadde en kjempefin tur til Liverpool! Eneste var at det ikke skjedde noe på banen der vi satt, men det er Liverpool sin skyld og ikke deres 🙂 Hadde de enda satt straffen i første omgang. Men gøy med masse mål i andre omgang da, selv om det var på motsatt side fra der vi satt.  Det som gjorde aller størst inntrykk på meg var når YNWA ble sunget – for en stemning. Service og informasjon fra Bergen sportsreiser har vært upåklagelig! God informasjon, rask respons ved spørsmål og oversiktlig «min side». Tommel opp!

Kristin & Arne, i Liverpool, Oktober 2017

Femte tur over for min del til Anfield og by far den beste! Knall billetter med servering og bra hotell som var sentralt plassert i Liverpool.

Dere er allerede anbefalt til flere bekjente og jeg kommer til å bruke dere neste gang jeg reiser også 🙂

Trond Legran, i Liverpool, Februar 2017

Bortsett fra resultatet i kampen så var turen strålende. Godt fornøyd med både hotell og kampbilletter, anbefaler gjerne dere som reiseoperatør for andre. Jeg har egentlig ikke noe som helst å sette fingeren på 🙂

Cato Wintertun, i Liverpool, Januar 2017

Alt fungerte tilfredsstillende, spesielt bra var opplegget på Anfield i losje og under kamp.  Meget proft og bra. Hotellet var mer av typen bed and breakfast enn hotell, – greit nok, men ikke mer.  God beliggenhet.

Kaare, i Liverpool, Januar 2018

Hotellet var helt greit… Typisk engelsk med krøllete slitte tepper. Vi hadde trippelrom og det fungerte fint. Lå uansett veldig sentralt til med Albert Dock.

Vi skryter av dere til venner og kjente – for makan til flott service har jeg knapt opplevd. TUSEN TAKK!!!!

Kari-Anne Borge Erstad, i Liverpool, Januar 2017

Ja me hadde ein heilt fantastisk tur.Alt frå dåke innfridde til forventningane me hadde.Blei særleg imponert av plassane me hadde på Liverpool -Man.City kampen. Dei var heilt fantastiske. (angra faktisk på at me skifta frå Main stand til centenary stand på Stoke kampen).

De kjem nok til å høyra frå meg ved ein seinare anledning, og eg kjem til å tipsa andre som skal på tur om dåke

Kjell Træet i Liverpool, Januar 2017

Vi hadde en superbra tur!! Og en kanon kamp! Tusen takk for hjelpen.
Vi bestiller definitivt av dere neste gang også.

Emil, i Liverpool, Januar 2018

Heisann.Det var ein kjempetur.Guttene stor koste seg. Takker for hjelpen,vi kommer til å reise med dere igjen.

Inge Andre Mikkelsen, i Liverpool, September 2016

Vi hadde ein fantastisk tur. God informasjon frå dokke. Hotellet var ok med god plassering i sentrum. Loungen og sitteplassen på tribune var veldig bra.

Heile familien har lyst tilbake:-) Tek kontakt når neste tur skal planleggast.

Jan Løland, i Liverpool, Oktober 2016

Vi hadde en storveis tur på alle måter! Vi har funnet vårt konsept, og gjør ikke mange endringer fra gang til gang 🙂 Kampen ble også en rysare – vi hadde supportere i både hvitt/blått og rødt med på laget, så resultatet ble også greit, selv om jeg personlig synes den siste straffen så tvilsom ut…. Tusen takk for perfekt opplegg – vi kommer ganske sikkert tilbake igjen neste år 🙂

Jørn, i Liverpool, Februar 2018

Da var vi vel hjemme fra Liverpool! Ville bare gi dere en tilbakemelding om at vi er kjempefornøyde med hele turen! Kjempefine plasser på Anfield, og et helt greit hotell sentralt i byen. Vi har hatt en kjempefin tur! Tusen takk!

Yvonne Mehren, i Liverpool, Januar 2017

Som førstegangsreisende på fotballtur til England er det kjekt å melde tilbake at vi er strålende fornøyd med opplegget dere hadde laget rundt reisen. Organiseringen fungerte utmerket. Informasjonsskrivet inneholdt mye nyttig info som sparte oss for å finne ut av ting selv. Hotellet var helt topp.

Det var òg en hyggelig overraskelse å få billettene oppgradert av dere, og plassene vi fikk på Anfield var supre. Alt i alt en flott opplevelse selv om resultatet var nedslående som du var inne på.

Vi vil helt sikkert anbefale dere til andre som tenker på å reise og kommer nok tilbake som kunder senere.

Knut Rokne, i Liverpool, August 2015

Liverpool og Anfield innfrir alltid?  Vi hadde et fantastisk opphold og kan si at ingenting kunne vært bedre fra deres side.

Vil si mange takk for organiseringen mm og at vi garantert kommer tilbake?

Jens C. Skoghøy, i Liverpool, Oktober 2015

Veldig fornøyd med turen og opplegget. Vi hadde litt issues i forhold til leiligheten med å få kjøleskapet til å virke etc men det gikk seg til veldig greit. Billettene var veldig bra og det samme var opplegget i Loungen.
Vi er veldig fornøyd. (Utenom resultatet og dommerne da!)

Tore, i Liverpool, Februar 2018

Opplevelsen på Anfield var enorm. Å høre nesten 45-tusen synge You Never Walk Alone før kampen var stort! Billettene på stadion var helt OK. Oppholdet i Liverpool var helt topp. Hotellet Days Inn var helt greit, med sentral beliggenhet til det meste. God engelsk frokost. Konklusjon: En kjempefin tur som frister til gjenntagelse!

Petter Thomassen, i Liverpool, Oktober 2015

 Turen var kjempe bra. Skikkelig bra opplegg og plasser på Anfield 🙂

Rune Medlie, i Liverpool, August 2015

Turen var veldig bra. Fint hotell og fine plasser på Stadion. Maten i Red Lounge va så som så ellers alt helt topp!

Robert Franco, i Liverpool, Mars 2016

Vi er veldig fornøyde med hele opplegget og turen?? Ellers super informasjon og rask tilbakemelding på mail , sms osv. Har allerede anbefalt dere videre til noen andre fotballinteresserte venner ??⚽️ Takk for hjelpen !!

Wenny Bernes, i Liverpool og Manchester, April 2016

Hei vi har hatt en fantastisk tur. Hotellet hadde perfekt beliggenhet og standaren var meget bra til ett 3 stjernes hotell å være. Kampbillett helt perfekt plassering og fasiliteten kunne ikke vært bedre.

Alle 9 var kjempe fornøyd (og det er veldig uvanlig :-))
Alt i alt terningkast 6.

Kommer til å anbefale dere til andre.

Andrè Salen, i Liverpool, April 2016

Det er bare å bøye seg i støvet. For en fantastisk tur det ble, selvsagt mye takket være den vanvittige andreomgangen. Stemninga var jo helt elektrisk, det sykeste jeg har opplevd noengang. Både hotell og alt annet var helt supert. Ingenting å sette fingeren på. Kommer nok til å dra med dere igjen!

Kjetil Nygård, i Liverpool, April 2016

Vi hadde en fantastisk tur. Eg smilte fra øre til øre fra vi ankom liverpool, til vi reiste hjem igjen. Hotellet var bra og plassene på anfield var upåklagelige og at vi i tillegg kunne benytte oss av shankley loungen var jo bare helt supert☺ Turen var over all forventning.

En helt utrolig opplevelse. Vi vil nok benytte oss av denne tjenesten ved en senere anledning! Tusen takk.

Even Asle Simonsen, i Liverpool, April 2016

Reisen innfridde, og vel så det! Stemning var helt ekstrem, og upåklagelig! Garantert et av de største og mest minnerike fotballopplevelsen vi har hatt! (Spesielt for de 2 jeg hadde med, som fikk sin første kamp-opplevelse i England)

Ingenting å klage på mtp. Organisering og den biten, kjempeopplegg! Takk for en fin opplevelse 😉

Nils K. Dolve, i Liverpool, Mai 2016

© 2019 BERGENSPORTSREISER.NO

Levert av Mint Media AS