OM OSS

Hjem > Om oss

Bergen Sportsreiser AS ble stiftet i februar 2012. Vi er et aksjeselskap som tilbyr pakkereiser til de største ligaene i Europa, samt treningsleirer i utlandet for idrettslag. 

 

Vi tilbyr pakkereiser til lag i blant annet England, Spania, Tyskland, Frankrike, Skottland og Italia.

 

Våre pakkereiser inkluderer hotellovernatting og kampbillett. Vi har et stort utvalg av ulike billettkategorier til alle lag i de største ligaene i Europa.

I et marked med mange aktører ønsker vi å være den foretrukne leverandøren av fotballreiser. Vi tilbyr fotballreiser for alt fra 1 til 100 reisende, privatreisende, bedrifter og idrettslag.

Vi fokuserer på trygghet for våre kunder. Vårt motto er at “Vi lover ikke mer enn vi kan holde, og vi holder det vi lover, til våre kunder”.

Ved å kjøpe en fotballreise fra oss kan vi ikke love deg verken scoringer eller seier til favorittlaget, men vi kan love deg trygghet fra du bestiller reisen til du sjekker ut fra hotellet, og ikke minst en opplevelse for livet!

Vi tilbyr også treningsleirer for idrettslag.

Vi tilbyr treningsleirer for idrettslag på alle nivå. Blant våre destinasjoner er Spania, England og Polen. Her tilbyr vi svært gode hotell og treningsanlegg, og vi skreddersyr treningsleiren tilpasset hvert enkelt lag.

Vi er medlem i Reisegarantifondet (RGF), noe som er en trygget for deg som reisende.

Se RGF sine hjemmesider her

Vi er registerert i Brønnøysundregistrene med foretaksnavn “Bergen Ferie og Sportsreiser AS”, og organisasjonsnummer 998 021 685.

For å lese våre reisevilkår / generelle bestemmelser for våre fotballreiser kan du klikke her 

For å lese tilbakemeldinger fra våre kunder, kan du klikke her.

Hvorfor velge oss?

Medlem av reisegarantifondet

Vi er medlem i Reisegarantifondet (RGF).

 

Dette betyr at ved kjøp av en pakke gjennom oss er du sikret gjennom pakkereiseloven.

 

Dette vil si at om en bestilt reise / pakke ikke kan gjennomføres grunnet akkord, insolvens eller konkurs hos oss, vil kunden være sikret å få dekket sine utlegg fra RGF.

Trygghet og opplevelse

Ved å kjøpe en pakke / reise fra Bergen Sportsreiser skal du være trygg på at du får det du har bestilt. Vi lever av å gi kundene våre trygghet, og vi jobber etter å gi kunden den tryggheten som behøves før gjennomføringen av en reise.

 

Benytter du oss, får du trygge billetter til valgt kamp! Siden vi samarbeider med lojale samarbeidspartenere kan vi tilby billetter til kamper i hele Europa! Vil du se Man Utd, Barcelona, Paris SG, Juventus eller Borrusia Dortmund live?

 

VI kan ikke love scoring eller tre poeng til favorittlaget, men vi kan love en opplevelse for livet!

Bransjens beste på kundeservice

Vi ønsker å være bransjens beste på kundeservice! Vi jobber etter å yte kunden best mulig service før, under og etter en bestilt reise.

 

Vi mener at kundene som bestiller pakker / reise hos oss fortjener god oppfølging fra oss, og vi forsøker å yte god service til våre kunder.

Siste nyheter

© 2019 BERGENSPORTSREISER.NO

Levert av Mint Media AS