REFERANSER

Hjem > Treningsleir > Referanser

De siste sesongene har mange lag benyttet Bergen Sportsreiser som leverandør av sin treningsleir.

Vi gjør vårt ytterste for å yte den beste service før, under og etter treningsleiren, og for å levere som avtalt.

Her er noen tilbakemeldinger fra noen lagledere som har vært på treningsleir med oss:

Vi i Lyngbø har nå vært på treningsleir med Bergen sportsreiser. Vi bodde på Kamelya World Selin hotel i Side. Vi ønsker å takke spesielt Tor for et fantastisk opplegg både før og under selve oppholdet. I tillegg vil vi takke Harald og Andre som også stod på for å legge alt til rette for alle lagene.  Vil anbefale Bergen Sportsreiser på det sterkeste.

Hilde Rørnes, Lyngbø SK

Djerv 1919 sitt damelag hadde en flott uke i Tyrkia på The Sense Hotel i Side, påsken 2016. Bergen Sportsreiser organiserte turen på en profesjonell måte fra start til slutt. Kvaliteten har vært bra i alle ledd. Fantastisk flott hotell, god service, bra kvalitet på banene og godt organisert (og presis!) transport til og fra alle aktiviteter. Utfordringen med å planlegge utflukt på kort varsel tok de også på strak arm. Tor, Harald og André har fulgt oss opp på en fortreffelig måte. Vi har bare positive opplevelser med Bergen Sportsreiser og kan gi dem de beste anbefalinger.

Anne Margrethe Haukås, Djerv 1919 Damelag

Vi bodde på 5 stjerners sportshotell som hadde egne fotballbaner. Busser stod klar til henting i god tid før treningene startet. Vi hadde topp rom, og all inclusive var av ypperste kvalitet. Service på stedet var veldig god, og representanter fra Bergen Sportsreiser fulgte oss opp gjennom hele uken, og var alltid i forkant. Vi kunne slappe av og fokusere fullt og helt på det som skulle skje på feltet. Dette var en imponerende finpusset maskin som virket knirkefritt for vårt reisefølge på 32 personer, og som anbefales på det sterkeste. Jeg drar helt klart igjen ved en senere anledning.

Kenneth Osvaag, Hovedtrener i Gneist IL A-lag

Fana IL Fotball legger listen høyt i vårt arbeid med å nå våre ambisjoner om å utvikle toppspillere på rekke og rad. Sammen med Bergen Sportsreiser fant vi fasiliteter som la forholdene til rette for en god treningsleir.

Mads Vik Tvedte, Sportslig leder i Fana IL Fotball

Etter seks år på rad på treningsleir i Tyrkia, så er dette de definitivt beste banene vi har trent på. Dette er spillergruppen enstemmig enig i. Vi stortrivdes på treningsleir, og vi er svært fornøyd med hotellet, og maten som ble servert.

Per Gunnar Hybertsen, Sportslig leder i Kolstad IL

Vi var kjempefornøyd med alt og det blir garantert treningsleir med Bergen Sportsreiser

Paul Helge Sagøy, A-lags trener i Vuku

© 2019 BERGENSPORTSREISER.NO

Levert av Mint Media AS