BARCELONA

Vi tilbyr treningsleirer i Barcelona sentrum, og i Santa Susanna/Lloret de Mar, som er ca. en times kjøring utenfor Barcelona, beliggende ved havet. Her tilbyr vi fire stjerners hotell, og trening for fotballag på både naturgress og kunstgress, samt i innendørs hall for håndballag.

Treningsleir for lag på alle nivå

Vi tilbyr treningsleir i Barcelona, for lag på alle nivå. Her tilbyr vi treningsleirer over en helg, eller over en uke eller mer. Her kan man kombinere trening med storbyferie, sol og bading, og å se fotball på det høyeste nivået, med FC Barcelona på Nou Camp som er høydepunkt for mange.

Barcelona sentrum:

Vi tilbyr treningsleir med hotellopphold i Barcelona sentrum, i nærheten av stranden. Vi tilbyr treningsleir for håndballag i innendørs hall, og for fotballag på en kunstgressbane like ved stranden. Standaren på denne kunstgressbanen er i norsk målestokk "ok", men her trener man like ved stranden, i fantastiske omgivelser! 

Lloret de Mar & Santa Susanna:

Vi tilbyr treningsleir i Barcelona sentrum, og i kystbyene Lloret de Mar og Santa Susanne, ca. en times kjøring utenfor Barcelona. Disse områdene er svært populære destinasjoner for turister fra hele verden, og for fotballag på treningsleirer. Her er klimaet behagelig, og man bor like ved havet. På treningsleir utenfor Barcelona kombinerer man trening og kamper med avslapping, shopping, soling og diverse andre aktiviteter i området.

Weekend-camp

En treningsleir behøver ikke å vare en hel uke. Hva med en langhelg i Barcelona, med trening ved stranden, middager på restaurant i Barcelona sentrum, Espanyol eller FC  Barcelona LIVE? Mulighetene er mange, opplevelsene blir store! Vi tilrettelegger alt for ditt lag, kontakt oss i dag, så finner vi en reise etter deres ønsker og behov.

BE OM PRISTILBUD PÅ TRENINGSLEIR TIL BARCELONA HER!

Bilder fra hotellene og treningsanlegget: 

© 2019 BERGENSPORTSREISER.NO

Levert av Mint Media AS