LONDON

Vi tilbyr treningsleirer i Marlow, som er ca. 6 mil fra London sentrum. Dette anlegget tilbyr tre fotballbaner, styrkerom/treningsrom, og fasiliteter tilrettelagt for trening av andre sporter. På dette sjarmerende anlegget tilbys overnatting like ved banene, hvor man bor landlig, i rolige omgivelser, like ved elven Themsen.

OPTIMALE FORHOLD FOR TRENINGSLEIR

Anlegget har 50 rom. Dette anlegget er perfekt for trening, avslapping, og sosiale aktiviteter for ditt lag, og er tilrettelagt for lag som er på treningsleir, hvor man bor, spiser og trener på samme område. Her slipper man transport til og fra banene, da alt er samlet på en plass.

MULIGHET FOR DAGSTUR TIL LONDON SENTRUM

For lag som er på treningsleir her tilbyr vi også dagsturer til London sentrum om gruppen ønsker shopping, sightseeing, musikaler, eller selvsagt for å se fotballkamper (Vi tilbyr både Championship og Premier League kamper).

MODERNE TRENINGSANLEGG

Dette anlegget er moderne, men har bevart det engelske historiske utseendet, og tilbyr treningsleirer/treningsopphold året rundt. Med flere daglige direktefly fra mange Norske flyplasser er treningsleir i Marlow/London et godt alternativ om ditt lag ønsker direktereise med kort flytid, og samtidig god standard på treningsbaner, mat og overnatting.

Fordi om man er i nærheten av London bor man samtidig landlig, på et fredfullt område tilpasset lag på treningsleir.

BE OM PRISTILBUD PÅ TRENINGSLEIR TIL LONDON HER!

Bilder fra treningsanlegget/hotellet: 

© 2019 BERGENSPORTSREISER.NO

Levert av Mint Media AS