VÅRE PLASSER PÅ ANFIELD

Hjem > Liverpool > Våre plasser

Vi har et stort utvalg av billetter på Anfield. Vi tilbyr offisielle billetter, og vi har tilgang på store billettkvoter til alle kamper på Anfield.

 

Vi tilbyr følgende billettkategorier på Anfield:

 

* Kortside - inkludert måltid  (Felt 125-127 / 225-228)

Disse plassene er på «Anfield Road Stand» Her får man tilgang til eget lokale på Sandon Pub eller Isla Gladstone, før og etter kampen. Disse lokalene er like ved Anfield Det er inkludert et varmt måltid før kampen, og bar for salg av mat/drikke, samt gratis kampprogram. Disse plassene kan også inkludere tilgang til et VIP lokale på hotell i Liverpool sentrum (istedenfor like ved stadion), og da inkluderes også busstransport til stadion før kampen.

 

* Langside - Sir Kenny Dalglish Stand - Felt KG/KP (Reds Bar)

Her får man plasser på langside, første høydenivå. Dette er de plassene vi har som er nærmest banen. Disse plassene gir tilgang til Reds Bar inne på Anfield, før og etter kamp. Dette er en familievennlig bar/lounge, som selger mat&drikke. Gratis kampprogram, og Liverpool TV/Sky Sports e.l. på TV skjermene i lokalet.

 

* Langside - Sir Kenny Dalglish Stand - Felt CE3/CE7 (Premier Club)

Her får man plasser på langside, andre høydenivå, felt CE3 eller CE7. Flotte plasser med god utsikt til banen, her er man mellom de to 16 meter strekene. Disse plassene inkluderer tilgang til «Premier Club», som gir tilgang til Shanks and Paisley suites inne på Anfield, før og etter kamp. Dette er en familievennlig bar/lounge, og før kampen serveres lunsj/middagsbuffet, som er inkludert i prisen. Drikken kjøpes i baren. Gratis kampprogram.

 

* Langside - Main Stand - Felt L11/L12 (Code Lounge)

Her får man plasser på langside, andre høydenivå på hovedtribunen. Velg mellom felt L11 eller L12 (mest sentralt) Flotte plasser med god utsikt til banen, og disse plassene inkluderer tilgang til «Code Lounge» inne på Anfield, før og etter kamp. Dette er en familievennlig bar/lounge, og før kampen er det live musikk med god stemning. Det er salg av mat og drikke, og i pausen er øl/mineralvann gratis. Gratis kampprogram.


Praktisk informasjon:

- Billettene på langside er E-tickets, og sendes på mail før avreise til Liverpool

- Billettene på kortside er papirbilletter som enten hentes ut på hospitality lokalet på kampdag, eller leveres på deres hotell dagen før kampen spilles

- Alle disse alternativene er familievennlige, og har en casual og avslappende atmosfære, perfekt for Liverpool FC supportere

- Til flere kamper har vi også tilgang på andre billettkategorier, ta kontakt for disse alternativene. 

KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE VÅRE PLASSER

© 2019 BERGENSPORTSREISER.NO

Levert av Mint Media AS